Çocukları sevmek, kraliyet ailesinin bebek bakıcısı olmak için yeterli değil. Bakıcılar herkesin giremediği Norland Koleji’nde özel eğitim alıyorlar. İngilizceyi mükemmel şekilde konuşması gereken bakıcılar sadece çocuk bakımı konusunda değil; psikoloji, tarih, felsefe, sosyoloji ve edebiyat eğitimi de alıyor. Bakıcılar eğitimleri süresince robot çocuklar üzerinde pratik yapıyor. Bir elektronik bebek üzerinde bakım eğitimi almayan bakıcının kraliyet ailesinde bebek bakmasına izin verilmiyor. Robot bebekler bakıcıyı gece yarısı uyandırıyor, yemek ya da ilgi istiyor.

10 6

Kraliyet bakıcıları aynı zamanda birer koruma. Bakıcılar eski polis ya da güvenlik görevlilerinden savunma dersleri alıyor. Üç yıllık eğitimleri boyunca bakıcılar ilk yardımı da öğreniyor. Bir kraliyet bakıcısı mükemmel bir sürücü olmak zorunda. Bakıcılar, eğitim boyunca tüm zorlu koşullarda araç kullanma konusunda yetkin hale geliyorlar. Kraliyet bakıcısı, ailenin bir parçası haline geliyor. Tüm kutlamalarda ve etkinliklerde çocuklara eşlik ediyor. Bakıcı aynı zamanda saray içinde de çocuklara yakın duruyor.

10 7

Kraliçe Elizabeth’in yardımcısı olan June Waller’ın yayınlanan mektuplarına göre, mesaisi akşam 8.30’da bitiyor, bu saatten önce telefonla konuşmasına izin verilmiyordu. Tabii bu kurallar 1960’lı yıllarda geçerliydi. Halen sürüp sürmediği bilinmiyor. Bakıcılar kraliyet ailesinin özel hayatında pek çok detayı görse de sır sakmalayı biliyor. Hiçbir bakıcı sosyal medyada görünmüyor ya da röportaj vermiyor.

10 8

Çocuklara vurmak, herhangi bir şekilde bedensel cezalar vermek yasak. Norland Koleji’nin önemli kuralı bu. Ayrıca çocukları elinden çekmek de yasak. Bir bakıcı asla annenin yerine geçemez. Norland Koleji’nde bakıcılardan, ebeveynleri, bebeklerin banyo ve uyutma saatlerine dahil etmeye çalışmaları isteniyor.

10 9