7. BAĞIRSAKLAR BOŞALMAYA BAŞLAR

Her ne kadar vücutta sertleşmeler olsa da iç organlarda bu süreç çok daha yavaş ilerler.Beyin işlevsiz işlevleri düzenlemeyi kestiği için bağırsak içindekiler kontrolsüzce dışarı çıkabilir.

8. KOKULAR ÇIKMAYA BAŞLAR

Ölen hücreler, bakteriler ve mantarlarla birlikte salgınan enzimler kötü kokunun salınmasına neden olur. 

9 6

9- SES ÇIKARABİLİR

Görünüşe göre bu detay hala doktorları ve hemşireleri korkutuyor! Vücudumuz, sertleşme ve gaz salgılayan bağırsaklarımızın birleşimi sayesinde gıcırdayacak ve inleyecektir.

10- Bağırsaklarımız bakteri içerisindeyken, bağışıklık sistemi kapandıktan sonra, bu bakteri temel olarak vahşileşir ve bağırsaklarımızı sindirir.

9 7

11. GÖZLER VE DİL ŞİŞER

Organlarımız parçalandıkça ve bağırsaklarımız gaz ürettikçe, bu gazlar gözlerimizin şişmesine ve dilimizin şişmesine neden olur.

12.SON YIKIM

Organlarımızın sıvılaşması olarak da bilinen bu aşama hücrelerimizin parçalanmaya devam etmesi ve proteinlerin ayrışması nedeniyle doku bütünlüğünün kaybolmasıyla olur.

9 8

13. CİLT GEVŞER


Cildimizin kayması, gazlar biriktikçe artar, yani kemik ve kastan ayrılır.

14. KEMİKLER EN SON YIKILIR

Bakteriler, mantarlar ve diğer organizmaların vücudumuzun geri kalanıyla birlikte ortadan kaldırılmasından on yıllar sonra kemiklerdeki protein sonunda parçalanır ve hidroksiapatit bırakarak toza dönüşen bir kemik mineraline dönüşür.

9 9