Mutlu, polis çağırmayı düşündüğünü ancak kendisine yakışmayacağını düşündüğü için vazgeçtiğini ifade etti.

19 12


Komşu olan Lerzan Mutlu ve İrem Derici'nin ilk yaşadığı problem bu değil... İrem Derici, katıldığı bir YouTube programında komşusu Lerzan Mutlu’nun evin içerisinde sürekli topuklu giydiğini, ve sabah 8’de topuklu seslerinin gelmeye başladığını söylemişti.



19 13


UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programında, Lerzan Mutlu, komşusu İrem Dericinin bu sözlerine cevap verdi.


19 14

Mutlu, “Annem çok üzüldü bu sözlere. Gitti karşı komşumuzun kapısını çaldı. Ben evde topuklu giymem. Saçımı toplarım pijamalarımla otururum. Evde şapır şapır geziyorum. Gittim İrem’e mesaj attım ‘ İrem ben 8’de uyanmıyorum. Evde bir tek annem var. Kime giyeceğim topukluları.” Matematiksel olarak İrem benim alt çaprazımda oturuyor. Benim sesimin ona gitmesi mümkün değil. Bir de İremciğim sen de geçen akşam müziğin sesini açmıştın. Şaka bir yana İrem’i çok seviyorum. Corona’da bir şey olursa kapım sana sonuna kadar açık komşucuğum.” demişti.

19 15