25- Düzenli seks adet öncesi sendrom riskinizi azaltır


Yapılan araştırmalarda adet öncesinde yaşanan sıkıntı ve ağrıların düzenli seks ile azaldığı görülmüş.
30 26

26- Erkekte prostat kanseri riskini azaltır


Araştırmalara göre ayda 20 ya da daha fazla boşalma yaşayan erkeklerde prostat kanseri görülme sıklığı azalır. Bu arada hatırlatalım; erkeklerde en çok görülen kanser çeşidi olan prostat kanserinde erken teşhis hayat kurtarır.
30 27

27- DHEA hormonunu artırır


DHEA böbrek üstü bezinden salgılanan, yaşlanmaya bağlı hem kadın hem erkeklerde düşen bir androjen hormonu türevi. DHEA cinsel arzuları artırır, yaşlanmayı geciktirir, depresyondan korur, kas ve iskelet yapısını güçlendirir. DHEA tüm cinsel ilişki sırasında salgılanır, tam boşalma ve orgazm anı geldiğinde kanda normal düzeyinin 5 katına çıkar.
30 28

28- Gülmenizin sıklığını ve dozunu artırır


İyi ve düzenli cinsel yaşam bir de sizin güleryüzlü olmanızı sağlar. Her güne 1-0 önde başlar, etrafınıza mutluluk ve huzur gülücükleri dağıtırsınız.
30 29