27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs; Aslan burcunda geri hareket edecek. Venüs gerilemesi ile  Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz.

İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Venüs 7 Eylüle  kadar Retro yapacak. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir.

Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir, dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerin ömrü pekte uzun olmayabilir.

eni ortaklıklar için verimli zamanlar değil. Üzerinize tembellik çökebilir, hareket etmeniz zorlaşabilir. Mevcut evlilik partneri veya ortağınızla yanlış anlamalar/anlaşılmalar yüzünden ilişkiniz zarar görebilir.

İlişkilerinizde sorunları gözden geçirmek için uygun bir dönemdir, fakat aşırı eleştirel ve yargılayıcı olmadan tabii ki. Arkadaş ve aile ilişkileri de bu süreçte zorlanabilirsiniz.
12 7

12 Ağustosta ise şans, talih, bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek.

8. evinize giriş yapan Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır.

Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin.
12 8

Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler.

Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor.

Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir.

Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir.
12 9

28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek.

Bu tutulma sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir.

Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz.
12 10