Karınca yumurtası yağı neye yarar istenmeyen tüylere son veriyor!
Karınca yumurtasının yağı ne işe yarar? Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır? Son yıllarda çok tercih edilen bu yağın faydalarını duyunca şaşıracaksınız!
Karınca yumurtası yağını hiç duymuş muydunuz? İranlı kadınların yüzyıllardır istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullandıkları bir yağ olan bu yağ neredeyse tüm kadınların gözde epilasyon ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle son yıllarda da çok popüler olmaya başlayan tüy alma yöntemlerinden biri olan karınca yumurtası yağına dair tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. Karınca yumurtası yağı ne işe yarar? Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır? Karınca yumurtası yağı neye iyi gelir? İşte karınca yumurtası yapına dair tüm merak edilenleri sizer için araştırdık.
AĞRISIZ VE ACISIZ BİR ŞEKİLDE TÜYLERDEN KURTULMAYI
SAĞLIYOR
Karınca yumurtası yağı doğal bir tüy dökücü olarak kullanılmaktadır. Ağrısız ve acısız bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza olanak sağlayan karınca yumurtası yağı özellikle düzenli kullanıldığında tüylerin sıklığında azalmayı sağlamaktadır.
AĞDA SONRASI KOYU GÖRÜNÜMÜ ORTADAN KALDIRIYOR
Yapılan ağda sonrası bölgenin nemlenmesini sağlayarak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Genellikle ağda yapılan bölgede koyu bir görünüm oluşmaktadır. Bu görünümünde ortadan kalkmasına yardımcı oluyor.
NASIL KULLANILIR?
Genellikle tüyleri azaltmak ya da kıl köklerini yavaşlatmak amacıyla kullanılan bu yağı kullanmadan önce mutlaka bölgedeki kılları temizlemelisiniz. Ardından bölgedeki hassasiyet geçtikten 20 dakika sonra bölgeye masaj yaparak uygulamalısınız. Yağı sürdükten sonra cildinizin yağı emmesini bekleyin. Asla yıkama ve durulama yapmayın. Karınca yumurtası yağının bazı yan etkileri de bulunabiliyor. Özellikle piyasada bulunan sahte bir yağ ile karşılaştıysanız bu yan etkileri daha da çok artmaktadır. Bu nedenle aldığınız ürünün gerçek olmasına dikkat etmelisiniz. Karınca yumurtası yağının yan etkileri; ciltte kızarıklık, kabarma, tahriş, aşırı derecede kaşıntı, yanma, acıma hissi, kıl kökü iltihabı şeklinde gözlemlenmektedir.