Dermapen uygulaması nasıl yapılır yüzdeki sivilce sonrası çukurlardan kurtulmak için...
Ciltteki sivilce sonrası oluşan çukurlardan kurtulmak için dermapen uygulaması nasıl yapılır? Zararı var mı ? İşte aradığınız tüm yanıtlar!
Cilt sorunları arasında en çok şikayet edilen durumlardan biri de yüzde çıkan sivilcelerden bir an önce kurtulmak için sıkılan sivilcelerin yerini çukurluklara bırakması bir çok kişiyi rahatsız eder. Toplumsal bir sorun haline gelen sivilce sorunları tedavisinde yüzde oluşan çukurlardan kurtulmak için son zamanlarda oldukça popüler olan dermapen uygulaması nasıl yapılır, kaç seans sürer? Dermapen hangi aylarda yapılır? İşte yüzdeki çukurlardan sizi kurtaracak uygulama hakkında tüm merak ettikleriniz...
DERMAPEN UYGULAMASI NEDİR?
Dermapen uygulaması sadece ciltteki çukurlardan kurtulmak için değil aynı zamanda cildi daha sağlıklı, canlı ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor. Dermapen uygulaması cilt altında cildi sıkılaştırmaya ve dolgunlaştırmaya yardımcı olarak cildin daha genç bir görünüme kazanmasına yardımcı oluyor. Özellikle sadece sivilce sorunlarında değil aynı zamanda yaşın ilerlemesine bağlı olarak da ciilt altı yavaşlayan hücre yenilemesine yardımcı olarak ciltte kusurlu olan bölgeyi onarmaya yardımcı oluyor.
DERMAPEN UYGULAMASI CİLDE NASIL YAPILIR?
Bu uygulamada ciltte kalam makyaj kalıntıları ve kirleri temizleyerek cildi dezenfekte ederek cildi hazırlıyor. Daha sonra ciltte uygulama yapılacak olan bölgeye af hyaluronik asit, mezoterapi solüsyonları veya PRP uygulanır. Kişinin rahatsız olduğu bölgeye yani kusurlu olan kısma birden fazla mikro dalga kanalı açarak bu kanallara titreşimli iğneleme tekniği ile kişinin ağrı hissini azaltarak emilim sürecini hızlandırmak ve tedavide olumlu bir sonuç almaktır. Bu uygulama ile ortalama olarak 20 dakika da daha canlı ve yeni bir cilde sahip olabilirsiniz.
DERMAPEN UYGULAMASI HANGİ BÖLGELERE YAPILIR?
Dermapen uygulaması ciltte olan kusurun veya hasarın boyutuna ve ne kadar olduğunu göz önünde bulundurarak yapılmaktadır. Genellikle 3 veya 6 seans arasında yapılmaktadır. Bu süreçte 1 ay kadar zaman verilerek genellikle 2 veya 5 seans arası istenilen sonuç elde edilebilmektedir.